2014. december 25., csütörtök

Marriage plot 5-6. rész

Sziasztok!
Először is: Boldog karácsonyt mindenkinek, így utólag is, meg a további napokban is! :)
Másodszor meg elnézést, hogy ilyen sokára hoztuk meg a két új részt, tényleg minden létező dolog közbejött. De végre elkészültünk vele, így most sikerült le is ellenőrizni! Nem tudom, hogy a következőket hogyan sikerül, nem ígérek semmit, de reméljük, ennél gyorsabban összejön ;) DA-ra is felkerül majd, csak ha jól tudom, az most egy hétig nem üzemel, így egyenlőre csak itt érhetőek el! :)
(Az ötödik részt Minmiya, a hatodikat én fordítottam)

http://data.hu/get/8333839/Marriage_Plot_E05_Hunsub.srt

http://data.hu/get/8333840/Marriage_Plot_E06_Hunsub.srt

3 megjegyzés:

  1. köszönöm az új részeket :-)

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!!

    Mivel bezárt a daddicts, és már a feliratokat sem lehet elérni (ezen a napon már a feliratok oldal is elérhetetlennek bizonyult), és ezáltal rengeteg feliratot nem lehet leszedni ázsiaékköveiről sem.

    Ezért indítani szeretnék egy oldalt, mely összefogja a lehető legtöbb feliratozót. Azokat is, akiknek nincs saját oldala.
    Keresést szeretnék indítani a feliratozók után. Úgy képzelem, hogy az oldal átmenet lenne a doramaone és daddicts között. Senkinek sem szeretném elvenni a fordítását, csupán egy linkel jelezném, hogy hol érhetőek el az adott dolgok.

    Az egyik legnagyobb oldal dőlt be, és szükség van az olyanok számára mint én, akik nem nagyon tudnak angolul, hogy legyen egy egységes oldal, ahol a legtöbb minden elérhető.

    Ezért ha tudtok olyanokat, akiknek nincsen saját oldala, és szívesen engedné, hogy a feliratait felrakjuk, akkor dobjátok be magatokat kérlek.

    Továbbá, ti engedélyeznétek e, hogy egy doramához kitegyem linket, hogy nálatok megtalálható, letöltethető.

    E-mail címem: rekatorok9313@gmail.com

    Előre is köszönöm a választ.

    Dahlia.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze. Nyugodtan kiteheted a linket. :) bocsi a késői válaszért csak épp vizsgaidőszak kellős közepén vagyok :)

      Törlés