2012. április 14., szombat

Sajnáljuk hogy egy jó ideje nem volt új fordítás,csak én Asami 2 hétig kórházban voltam és a projektekben is volt egy kis kavarodás,+ egy tagunk elérhetetlen.
Viszont ezek ellenére is,hamarosan visszatérünk és hamarosan az Oh!My Lady-t is be fogjuk fejezni.Azzal fogok foglalkozni.+még írjátok meg,hogy melyik projektünket látnátok szívesebben a közeljövőben.

13 megjegyzés:

  1. Jó hogy újra jelentkeztek. Már nagyon várom az Oh, My Lady folytatását. Nekem még nagy kedvencem a Drunken to Love you. Remélem Asami már jól vagy! Cila

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Remélem nem komoly betegség miatt voltál kórházban. Jobbulást kívánok

    VálaszTörlés
  3. Gyors gyógyulást kívánok!:)
    És örülök, h vissza tértek!!!

    Jó hétvégét!!

    Nita

    VálaszTörlés
  4. Kedves Asami, remélem mihamarabb teljesen felépülsz :)Jobbulást kívánok!
    Nagyon tetszenek a dorama választásaitok, több kedvencem is köztük van, úgyhogy bármelyiket választjátok, előre is nagyon köszönöm. (na jó, mégis a 2 kedvenc a Feast of the Gods és az It's Okay,Daddy's Girl)
    Üdv, yoko

    VálaszTörlés
  5. Liar Game lenne a legjobb. Már rég volt belőle friss. :D

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok remélem tényleg jól vagy Asami nekem a kedvencem az Oh, my lady remélem ezt fogjátok befejezni előre is köszi és jobbulást

    VálaszTörlés
  7. Mindenképpen örülnék, ha za Oh, My Lady végre be lenne fejezve, hálás lennék érte. Amit még nagyon régóta várok, és örülnék a frissnek, az a Pasta. Annak idején nagyon megragadott a történet, és legnagyobb bánatomra egy jó ideje nincs belőle friss. Gondolom a negatív kritika a fordatás miatt, kissé elvette a kedvet, de engem már az sem érdekel, ha nem tökéletes, csak legyen vele valami. Direkt nem is néztem tovább, hogy majd veletek haladok a megnézéssel. Szóval hajrá, mindent bele!

    Ayana

    VálaszTörlés
  8. Természetesen, a legelső, hogy meggyógyulj Asami, addig ne foglalkozz semmivel! Mi megvárunk! :)

    Ayana

    VálaszTörlés
  9. Asami 좋은 직업 그리고 당신에게 빠른 회복을 기원합니다 ! :))

    VálaszTörlés
  10. Kedves Asami!
    Remélem már teljesen rendben vagy! A fordításokról pedig, én is az Oh, My Lady-t várom a legjobban, a Pasta-ról pedig azt hallottam, hogy vetíteni fogja az MTV a nyáron. De ettől függetlenül, nagyon szeretném, ha be lenne fejezve, mert azért a szinkron nem adja teljesen a film hangulatát. Nagyon várom a visszatérteteket!

    VálaszTörlés
  11. Köszönjük az aggódást,már jól vagyok,és kedden már jelentkezünk, csak eddig egy dologra vártam és az megérkezett végre:)

    VálaszTörlés
  12. Szia:):) Örülök, hogy most már jól vagy próbálj sokat pihenni és ne hajtsd túl magad:):)
    Én is az Oh My Lady-t várom nagyon:):):)
    Ezer köszönet és hála a fordításokért:):) Fighting:):)

    VálaszTörlés
  13. Kedves Asami! :)
    Én is nagyon várom az Oh My Lady-t, bár végig néztem az angol felirattal, de az nem az igazi... :)
    ...és még várom a Can Love Become Money-t, illetve a Baby Faced Beauty-t. Nagyon bízom benne, hogy hamarosan ezek is sorra kerülhetnek.
    Üdv, Tünde
    u.i.: örülök hogy meggyógyultál! :)

    VálaszTörlés