2011. augusztus 4., csütörtök

Hello Schoolgirl


















Fordító:Yuna
Videó

Rendező:Jang-ha Ryu
Író:Pool Kang,Yoon Jae-Keun
Producer:Sun-ho Kim,David Cho
Kiadási dátum:2008.november 27.
Idő:113 perc
Kiadó:CJ Entertainment
Nyelv:Koreai
Ország:Dél-Korea
Történet:
Yun-woo Kim egy alacsony közalkalmazott egy kerületi irodában.Bár már harminc,még mindig ártatlan a korához képest,és vakrandikon keresi a megfelelő feleséget.Egy új helyre költözik és összefut Soo-yong Hannal egy középiskolás diákkal,aki a földszinten lakik.A lány egy vidám és egy különönc tizennyolc éves,aki az anyjával él aki úgy viselkedik mint egy hercegnő.
Közben Sook Kang még csak most kezdte a munkát,a kerületi irodában miután elvégezte a középiskolát.Fülig szerelmes lesz Ha-kyuing Kwonba aki búskomor nő aki mindig ugyanazon a helyen dohányzik.Ha Kyung még mindig ragaszkodik a régi lánghoz ezért folyamatosan keresi a szerelem nyomait.Sook Kang még mindig udvarol neki,függetlenül attól hogy hogyan élt a múltban.

3 megjegyzés:

  1. Sziasztok! A Hello Schoolgirl egy nagyon jó film, én még angol felirattal láttam, de annyira tetszett, hogy szerettem volna anyukámmal is megnézetni. De sajnos úgy látom, hogy már nem elérhető a felirat. Lehetséges lenne, hogy újra feltöltsétek valahová? Előre is nagyon szépen köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Szia.^^
    Újra fel van töltve.
    Jó szórakozást az anyukáddal filmezéssel:D
    Reméljük, neki is tetszeni fog.

    VálaszTörlés
  3. Hű, de gyorsak voltatok! Nagyon szépen köszönöm, ma este meg is nézzük! :D

    VálaszTörlés