2013. január 25., péntek

..

Sziasztok.^^
Ugye leírtam azt az ajánlatot és ezekről a doramákról lenne szó, ha az sem válik be, akkor Bye Bye Asami-Nana-Fansub, majd akkor megpróbálok valakikhez csatlakozni ..
16-ból kész 1.
18-ból kész 3.
16-ból kész 1.
20-ból kész 12.
De az összeset át kellene dolgozni.
Meg akár bármelyikben segíthetnétek.>.<
Vagy komolyan be kellene fejeznem?

7 megjegyzés:

  1. Szerintem egyet válasz ki és az fordítsd. Az összes többit dobjad, bárki fordíthatja megjelöléssel.
    Majd ha végeztél azzal az eggyel, utána válassz ki egy másikat a már dobottak közül, amit addig nem fejezett be senki és így tovább.

    Jelenleg nagyon sok projekted van, ennyit egyedül lehetlen befejezni. Ilyenkor már muszáj drasztikus lépésre elszánni magad. Ez lenne a helyes lépés.
    Az összes dobása kivéve egyet, amelyiket fordítod. Ha azzal végeztél újra felvenni egy már dobottat, amit addig nem fejezett be senki.

    A lényeg, hogy elkészüljenek a sorozatok, és mindenki élvezhesse magyarul, vagy nem?

    VálaszTörlés
  2. Viszont egyiket sem szeretném dobni.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem meg kérj segítséget egy komolyabb Fansub csapattól,mert mindegyik nagyon jó sorozat amit elkezdtél,és kár lenne értük!!
    Én a Dorama Forever csapatot javasolnám,ott mindenki annyira kedves,és hozzáértő emberek vannak benne nem holmi csélcsap kölkök:))

    VálaszTörlés
  4. boszi69
    Egyetértek az előttem szólóval szerintem is szuper csapat biztos segítenének és így nem kellene eldobnod egyet sem. Soha nem szégyen segítséget kérni és majd ha újra erős leszel csinálhatod újra egyedül.Bízz bennünk min szeretünk és nem akarjuk hogy eltűnjél.

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok.^^
    Szerintem őket fogom felkeresni, mert ők tényleg megértőnek és kedvesnek tűnnek.:D

    VálaszTörlés
  6. szia Asami csak szép lassan egyesével segítséggel menni fog ...Zsuzsianyu

    VálaszTörlés
  7. Szia! Ahogy a levelemben írtam is szívesen segítek viszont igazuk van az előttem szólóknak.. A Dorama Forever csapat felkeresése lehet hogy nem rossz ötlet.. Ők tényleg nagyon jók.. :D Próbáld meg... Szurkolok.. :D

    VálaszTörlés