2014. június 22., vasárnap

Tervek a jövőre

Sziasztok! *-*

Huh, ez az első bejegyzés, amit itt írok. A bloggeres nevem Kang Mi Ah, de Freya név alatt szoktam fordítani, ez ragadt rám még régen, aztán nem akartam váltani.
Minmiya-val van ugyan egy közös blogunk, a Seoul Fighting, ahol koreai érdekességeket teszünk közzé, de míg nem határozunk másképp, ezen az oldalon fogjuk továbbra is közzé tenni a fordításainkat.
Fordításink... igen. Most fejeztük be a God's gift 14-dayst, ezt csináltuk közösen (igen, közösen fogunk egy sorozatot fordítani, mert közösen a munka mindig sokkal mókásabb és gyorsabban megy~) és elég sok projekt maradt árván. 
Így azok sorsáról akarok most írni.
Most kicsit leeresztettünk az év végi hajrá miatt, de most újra belevetjük magunkat.

Először is, befejezzük a My Sweet Seoul-t, közösen, azt Minmiya fordította eddig.

Aztán... terveztük még a Marriage plot/Wedding scheme című doramát, még régebben, azt is szeretnénk majd megcsinálni alkalomadtán.

És ami maradt még...
  • Baby faced beauty
  • It's okay, daddy girl
  • Dal Ja's spring
Ezek voltak azok, amik még maradtak, ha valaki szeretné őket folytatni, szóljon, és megbeszéljük. Viszont, nem ígérek semmit, de kirakok az oldal szélére egy szavazást, ebből a háromból, hogy esetleg melyikre lenne igény, hogy folytassuk. Hangsúlyoznám, hogy nem ígérünk semmit, nem tudom, mennyi időnk lesz a nyáron, de majd igyekszünk. Talán nem leszünk turbó tempójúak, ezt kérlek, nézzétek el.

Az Itazura na kiss sorsa, amit többen kérdeztek, kialakulóban van, a DA topikban Gilnis felrakta a 9-10. részt. Nem tudja biztosan, hogy az egészet végig fordítja e, de hálásak vagyunk, amiért  ennyiben is hozzájárul a dorama nézők öröméhez :)

Hogyha ezen kívül, látunk valami jó kis sorozatot, amit nem fordít más, és kedvet kapunk hozzá, mint amilyen a God's gift volt, akkor nekivágunk, de sokat sem akarunk vállalni, mert ha meg nem tudjuk megcsinálni, az nekünk kellemetlen.

Amúgy bütyköltem kicsit a kinézeten, remélem tetszik :) 

Nem tudom, milyen kérdést kéne még tisztázni, lehet hogy alapvető dolgok nem jutnak eszembe... De ha bármilyen kérdés van, írjatok bátran, állok (és állunk, csak épp Minmiya gépproblémákkal szenved, így nem tudom meddig csak én vagyok elérhető) rendelkezésetekre.
Addig is, Fighting~

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Nagyon meglepődtem, az új kinézeten, de igazán tetszik. Örülök, hogy folytatjátok az oldalt és a fordítást. Köszönöm az eddigi felirataitokat, én biztosan továbbra is veletek tartok.

    VálaszTörlés