2014. június 14., szombat

Asami búcsúja

Sziasztok.
Mint észrevehettétek, és láthattátok, hogy manapság nem voltam valami aktív, inkább Freya és Minmiya fordítottak, én  szinte csak ellenőrzőként voltam jelen. 
Már hosszú ideje érlelődött bennem a kiválás gondolata.
Ennek két oka van:

- Jelenleg több olyan célom is van, amit szeretnék megvalósítani és időigényesek.
- Már nem csinálom olyan kedvvel mint régebben, sokszor inkább máshoz lenne kedvem.

Úgy gondolom, Freya-ban és Minmiya-ban teljes mértékben megbízhatok, és ezennel hivatalosan is átadom a fansub tulajdonjogát nekik.
Remélem megértitek a döntésemet.
És ezennel kívánok minden fordítónak kitartást, és sok sikert, hogy még több sorozat feliratát élvezhessük a jövőben, valamint mindenkinek köszönöm a sok bátorítást, és a nézőközönséget. Továbbá, élményekben gazdag nyarat.

Minden nap elhozza az új kezdet csodáját. Számos előttünk álló pillanatot szokványos napnak látunk csupán, de mindannyiunknak megadatott a lehetőség, hogy különlegessé tegyük őket.

UI: Esetleg, ha valaki még nem ismerné, ajánlom figyelmetekbe az oldalukat, amin sok érdekességet megtalálhattok, valamint egy nagyszerű fanfictiont a Gangnam Princess-t. 

3 megjegyzés:

  1. Kedves Asami!
    Sajnálattal olvastam arról, hogy befejezted a fordítást. Remélem, hogy megtalálod másban a kedved a továbbiakban. Az igaz, hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni és amihez nincs már kedve az embernek az egyre inkább teherré válik az idő múlásával.
    Köszönöm az eddigi fordításaidat. sok sikert a továbbiakhoz, kellemes nyarat, stb. ......... Üdv. marcsi34

    VálaszTörlés
  2. Kedves Asami!
    Köszönöm neked az eddigi fordításaidat és sok sikert kívánok a további terveidhez. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Asami! Sajnálom, hogy abbahagyod a fordítást, de az is igaz, hogy mindenbe bele lehet unni egy idő után. Kívánom, hogy találj magadnak új elfoglaltságokat. Köszi az eddigi munkádat. :-D

    VálaszTörlés